Page 1 of 4

Eifel 2020 reactietopic

Posted: Mon Sep 21, 2020 12:55 am
by Jeroen
Zo, het zit er weer op... een prachtige en zonovergoten editie van de Eifel! Zoals de meesten zijn wij donderdag binnengevallen, lekker gebierd met de meute in de zon, goed gegeten, en daarna gewoon nóg twee dagen van heerlijk rijden in de misschien overbekende maar zo fraaie omgeving die als altijd garant stond voor echte driving fun, elke dag weer afgesloten met borreltijd, diner, en nog meer borreltijd.

Ook genoeg verkeerd gereden, op de raarste plaatsen terecht gekomen, maar uiteindelijk kwamen we allemaal weer heelhuids thuis met mooie verhalen en andere nieuwe gespreksstof. En zaterdagavond, dat was toch echt wel de bonte avond. Ik geloof dat ik 3 gekneusde ribben heb van het lachen... en die avonden, die maken toch het verschil. Dat rijden is mooi, maar de geweldige tijd met een fraaie vriendengroep, dat gaat boven alles!

Iedereen bedankt voor de good times, bedankt voor de organisatie, er was ook weer een mooi rallyschild, het was allemaal weer prima geregeld, en Odo en Geert hadden voor mooie routes gezorgd. Om uiteenlopende redenen moesten een aantal van de vaste équipes afhaken dit jaar, maar in deze uitdagende tijden was het goed zo, op een natuurlijke manier was de groep wat kleiner, al waren er écht wel mensen die node gemist werden. En dan is Peter erbij, verrekt 'ie het om z'n overall aan te trekken... beetje jammer haha!

Ik hoor graag ook weer jullie verhalen, ervaringen en evengoed ook suggesties voor de volgende editie... en hopelijk hebben mensen ook nog wat leuke plaatjes te delen! Ik heb zelf zowat geen foto's gemaakt maar plof hier van de weer nog wel wat neer hoor! Bedankt voor de gezelligheid allemaal!

Re: Eifel 2020 reactietopic

Posted: Mon Sep 21, 2020 8:21 pm
by BertjeConti
Klinkt als een fantastisch weekend zonder brokken of stukken, en dat er dan toch nog iets georganiseerd kan worden in dit gekke jaar. Fijn zo !!

Re: Eifel 2020 reactietopic

Posted: Mon Sep 21, 2020 9:15 pm
by 323baur
Het was mega!
En speciale dank aan Suzanne, die heeft echt de leukste lach van ons allen.

Re: Eifel 2020 reactietopic

Posted: Tue Sep 22, 2020 12:30 am
by Jeroen
Wat mij betreft is het écht het uitje van het jaar, al 10 jaar lang. En omdat de onderlinge band steeds sterker wordt, wordt het ook steeds leuker.

Re: Eifel 2020 reactietopic

Posted: Tue Sep 22, 2020 8:07 am
by gerrit323
Net zoals de meesten ervaar ik dit weekend als één van de hoogtepunten van het jaar .. niet alleen kwa rijden maar ook op gebied van gezelligheid.

Dit weekend staat elk jaar met stip in de agenda en zeker dit jaar was het extra leuk om iedereen weer eens te spreken.

Zeer leuke routes .. het niet meer kunnen weghalen van viapunten in de recentere tomtoms is wel een echte handicap bij wegafsluitingen.

Kortom zeer fijn weekend met voor mezelf een leuke extra dimensie.. een 6 jarige copiloot met de naam Senne .. wat een guitig en slim kereltje. Zeer leuke en grappige gesprekken gehad :mrgreen:

Tot de volgende jongens .. groeten van de enige Belgische deelnemer van het groepje :D

Re: Eifel 2020 reactietopic

Posted: Tue Sep 22, 2020 11:43 am
by 323baur
Ja, Senne en Gerrit, dat was wel het koppeltje van het jaar.
Wat een mooi gezicht.
Het was echt weer top, dank aan alle betrokkenen!

Re: Eifel 2020 reactietopic

Posted: Tue Sep 22, 2020 3:23 pm
by Smartie
Goed om te horen, blij dat alles goed is gegaan.

Zal er in de toekomst graag weer een X bij willen zijn.

Re: Eifel 2020 reactietopic

Posted: Wed Sep 23, 2020 10:44 pm
by Peter V.
Ondanks mijn kleine handicap was het weer ouderwets genieten inderdaad. Paulien heeft haar vuurdoop gehad in de 130i en ik moet toegeven dat het best wel genieten was. Uiteraard rij ik graag zelf maar ze heeft het goed gedaan en we zijn nog steeds bij elkaar :mrgreen:

Allemaal dank voor een fantastisch weekend ondanks deze rare tijd.

Re: Eifel 2020 reactietopic

Posted: Thu Sep 24, 2020 7:47 am
by uwbuurman
Peter V. wrote: Wed Sep 23, 2020 10:44 pm ...... en we zijn nog steeds bij elkaar :mrgreen:
Ja hehe, jij loopt nou toch niet weg, al zou je willen :bag

Re: Eifel 2020 reactietopic

Posted: Mon Sep 28, 2020 10:12 am
by Jeroen
Een aandachtspunt voor volgende edities: routes. Zoals Gerrit al aangaf is het recentere TomTom spul niet heel gebruiksvriendelijk als je een route wat aan moet passen, bijv om een foutje weg te poetsen of om werkzaamheden heen te rijden. Met welke route-apps hebben mensen afgelopen Eifelweekend wel prettig gewerkt? Ik heb begrepen dat er apps waren die makkelijk een route herrekenen zonder dat ze je steeds terug willen sturen naar een eventueel gemist punt en dat maakt het rijden een stuk makkelijker.

Als we een mooie app hebben dan kunnen we deze aanbevelen bij allen, en dan kunnen meer mensen ook zorgen dat zij de route op hun scherm hebben.

Re: Eifel 2020 reactietopic

Posted: Mon Sep 28, 2020 12:50 pm
by Peter V.
Wij hebben gewoon met de oudere tomtom gedraaid. Normaal neem ik altijd een ouderwets gedetailleerde kaart mee om rustig aan de kant van de weg e.e.a. te bekijken maar ik ben bang dat veel mensen niet meer op die manier willen werken en heel erg snel een resultaat willen om maar weer door te kunnen trappen. Ik heb eigenlijk altijd een heel andere insteek gehad bij een eifeltour.

Re: Eifel 2020 reactietopic

Posted: Mon Sep 28, 2020 2:08 pm
by uwbuurman
Heb deze tour met een andere instelling gereden. Eerder probeerde ik zo veel mogelijk van de rit te rijden, zoals hij bedoeld was, dit jaar wat meer "go with the flow', routepuntje wegmikken en kijken waar je uitkomt. Zo hebben we dag 2 een stuk aan het begin 2x gereden. Maar evengoed een prachtdag.

Re: Eifel 2020 reactietopic

Posted: Tue Sep 29, 2020 4:24 pm
by Smartie
Toch wel van auto gewisseld voor het 2e ritje?

Maar zonder gekheid geen foto's heren?
Krijg het idee van FakeNews en Trollen hier op het forum...

Re: Eifel 2020 reactietopic

Posted: Tue Sep 29, 2020 4:51 pm
by Jeroen
Pics or it didn't happen haha

Als ik van de week nog een keer een avond thuis ben zal ik een paar foto's plaatsen maar ik heb maar erg weinig plaatjes geschoten deze editie, dus hopelijk zijn er nog wat anderen met leuk beeldmateriaal?!

Re: Eifel 2020 reactietopic

Posted: Tue Sep 29, 2020 8:56 pm
by 323baur
Hahaha, ik maar wachten op onze huis fotograaf.
Vooral lekker gereden, plaatjes...eeeh nee.