Aub lezen!!! Algemene info en belangrijke info voor nieuwe leden.

Post Reply
User avatar
Jeroen
Site Admin
Posts: 28842
Joined: Tue Sep 14, 2004 12:23 pm
My E21(s): '81 323i Baur
Location: The Netherlands
Contact:

Aub lezen!!! Algemene info en belangrijke info voor nieuwe leden.

Post by Jeroen »

Welkom hier! Een paar tips:

1. Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk het juiste advies of antwoord krijgt: voeg je lokatie en de details van jouw E21 toe in het Gebruikerspaneel. Dat helpt onnodige wedervragen of verwarring voorkomen!

2. Altijd goed als je ergens naar op zoek bent of wat wilt verkopen: voeg jouw (globale) locatie toe bij Put yourself on the map!

3. Veel vragen die je kunt hebben zijn vast al eens gesteld. Probeer eerst informatie te vinden met de zoekfunctie in de rechter bovenhoek van elke pagina. Dan hebben we nog de sectie De belangrijkste technische topics en is er op de reguliere website bmwe21.net ook al heel veel informatie te vinden, inclusief alle technische gegevens! In De belangrijkste algemene topics ook weer veel info, bijvoorbeeld Hoe plaats ik foto's en filmpjes?

4. Kijk ook eens in het Engelstalige gedeelte waar zo mogelijk vaak nog meer informatie te vinden is zoals onder de Top Tech Topics, of de Buyer's Guide and FAQ (Frequently Asked Questions)

5. Kijk ook eens bij de announcements in de engelse tekst hieronder, of bovenaan de pagina Algemeen. Daar vind je vaak ook nog nuttige actuele informatie.

6. Spam: als je spam, reclame, etc tegen komt, meld dit middels de 'report' knop, de driehoekige knop met het uitroepteken erop. We ondernemen dan zsm actie en blokkeren gebruiker en IP adres. Ga niet reageren op spamberichten. Meestal worden deze toch door een programma geautomatiseerd geplaatst dus heeft reageren geen zin. En als de spam wordt verwijderd, blijft jouw reactie nog staan. Dat lijkt me niet handig.

7. Om contact met ons op te nemen, kijk even op deze pagina: http://www.bmwe21.net/?page_id=236
Echter, als je je wachtwoord vergeten bent, e-mail ons dan niet maar klik op "forgot password" op de inlog-pagina van het forum.

Alvast bedankt en veel plezier hier!


Regards/groeten, Jeroen
Post Reply